مزایای آووکادو
علاوه بر این آووکادو سرشار از پروتئین سالم است و برای ن باردار یکی از منابع روی عالی به شمار می رود، زیرا این ویتامین میتواند به کاهش خطر ابتلا به نقصهای مادرزادی کمک کند.
آووکادو را در رژیم غذایی خود بیشتر کنید و یا به عنوان چاشنی، روغن آن را در غذاهای خود مورد مصرف قرار دهید. به علت نقطه جوش بالای آن مناسب برای کباب کردن یا سرخ کردن میباشد ، یک انتخاب خوشمزه برای سالاد، ساندویچ یا سبزیجات است.
همه ما با مواد کره” آشنا هستیم؛ اما کره واقعی از منابع ارگانیک به دست میآید.
اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ موجود در کره به عملکرد مغز شما کمک میکند و سلامت پوست را بهبود میبخشد. مهمتر از همه، این دو اسید چرب برای بدن بسیار ضروری هستند، اما بدن نمیتواند آنها را به تنهایی تولید کند و باید از منابع غذایی استخراج شوند. کره همچنین سرشار از
ویتامین های محلول در چربی و مواد معدنی از جمله سلنیوم مفید و آنتی اکسیدان قوی است.
به دلیل نقطه جوش پایین کره برای آشپزی در دماهای بالا مناسب نیست.
در همین حال، نسخه هندی کره به سرعت در سراسر دنیا محبوب شده است. کره حیوانی برای افزودن عطر و طعم طبیعی کره به غذا است و مناسب برای اشپزی در دماهای بالا میباشد. کره حیوانی دارای ویتامینهای A، D و E میباشد که این ویتامینها محلول در چربی هستند. این نوع ویتامینها در بدن شما جذب میشوند و در دستگاه گوارش شما باقی میمانند و در مسیر خود به متابولیسم و هضم غذا کمک میکنند.
این
چربی های مفید برای چند هفته در دمای اتاق تازه است و میتوانید با نگهداری از آن در یخچال طول عمر آن را افزایش دهید.
درباره این سایت