این ماهی پرچرب یک منبع غنی از ویتامین D است. به طور میانگین مصرف ۱۰۰۰ گرم از گوشت این ماهی بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ واحد ویتامین دی به بدن میرساند.
ماهی ساردین به صورت دودی، نمک سود و کنسروی در بازار یافت میشود. این ماهی غنی ترین منبع ویتامین D است. به طور متوسط هر ۱۰۰ گرم از این ماهی بالغ بر ۱۵۰۰ واحد
ویتامین دی دارد.
مطمئنا از خواص جگر
اگر از چهره ترسناک این سخت پوست آبزی صرف نظر کنیم باید بگوییم منبع خویب برای ویتامین D است. در هر ۱۰۰ گرم از آن به طور متوسط ۱۵۰ واحد ویتامین دی وجود دارد.
درباره این سایت