برای قرن ها،
خواص تخم کتان در علم پزشکی مورد توجه همه قرار داشت. امروزه از دانه های کتان به علت مزایای بیشمار با نام ” غذای فوق العاده” نیز یاد می کنند.
در اینجا به ۹ مورد از مزیت های درمانی دانه های روغنی کتان که توسط علم پزشکی اثبات شده است ، اشاره می شود.
دانه های کتان یکی از قدیمی ترین محصولات مورد استفاده بشر می باشد. دانه های کتان در دو نوع قهوه ای رنگ و طلایی رنگ هستند که هر دو به یک اندازه مغذی هستند.
فقط در یک قاشق غذا خوری (۷ گرم) از دانه های کتان مقدار زیادی اسیدهای چرب پروتئین دار، فیبر و امگا ۳ و منابع سرشاری از
ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارد.
کتان دارای فواید و مزایای بسیار میباشد
یک قاشق غذاخوری از تخم کتان حاوی موارد زیر است :
اگر شما یک گیاهخوار هستید و ماهی نمیخورید دانه های کتان می توانند بهترین منبع چربی های امگا ۳ باشند. همچنین آن ها سرشار از اسید آلفا لینولنیک می باشد.
درباره این سایت