برای قرن ها،

خواص تخم کتان در علم پزشکی مورد توجه همه قرار داشت. امروزه از دانه های کتان به علت مزایای بیشمار با نام ” غذای فوق العاده” نیز یاد می کنند.

در اینجا به ۹ مورد از مزیت های درمانی دانه های روغنی کتان که توسط علم پزشکی اثبات شده است ، اشاره می شود.

تخم کتان با مواد مغذی همراه است

دانه های کتان یکی از قدیمی ترین محصولات مورد استفاده بشر می باشد. دانه های کتان در دو نوع قهوه ای رنگ و طلایی رنگ هستند که هر دو به یک اندازه مغذی هستند.

فقط در یک قاشق غذا خوری (۷ گرم)  از دانه های کتان مقدار زیادی اسیدهای چرب پروتئین دار، فیبر و امگا ۳ و منابع سرشاری از

ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارد.

کتان دارای فواید و مزایای بسیار میباشد

یک قاشق غذاخوری از تخم کتان حاوی موارد زیر است :

  • کالری: ۳۷
  • پروتئین: ۱٫۳ گرم
  • کربوهیدرات : ۲ گرم
  • فیبر: ۱٫۹ گرم
  • کل چربی : ۳ گرم
  • چربی اشباع شده : ۰٫۳ گرم
  • چربی غلیظ : ۰٫۵ گرم
  • چربی غیر اشباع : ۰٫۲ گرم
  • اسیدهای چرب امگا ۳: ۱٫۵۹۷ میلی گرم
  • ویتامین B1
  • ویتامین B6
  • فولاد
  • کلسیم
  • آهن
  • منیزیم
  • فسفر
  • پتاسیم

تخم کتان دارای مقادیر زیادی از چربی های امگا ۳ می باشد

اگر شما یک گیاهخوار هستید و ماهی نمیخورید دانه های کتان می توانند بهترین منبع چربی های امگا ۳ باشند. همچنین آن ها سرشار از اسید آلفا لینولنیک می باشد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها