از آنجایی که اکسیداسیون تقریبا تمام سیستم های بدن را تحت تاثیر قرار می دهد، آسیب ناشی از آن به بسیاری از بیماری های عمده نظیر پیری و سرطان منجر می شود. انجیر منبعی کامل از آنتی اکسیدان است و می تواند به این بیماری ها کمک می کند.

این تقویت کننده های طبیعی در برگ های میوه، خمیر و پوست میوه قرار دارند. مطالعات همچنین نشان می دهد که

انجیر خشک شده دارای ترکیبات فنولی است و فعالیت های آنتی اکسیدانی را افزایش خواهد داد.

انجیر خشک شده را می توان به راحتی ذخیره کرد و همچنین می توان از آن به عنوان یک ماده غذایی برای سفر های طولانی مدت استفاده کرد.

اگر به اندازه کافی خوش شانس باشید تا بتوانید به یک درخت انجیر دسترسی پیدا کنید، برگ های درخت نیز برای سلامتی شمابسیار  ارزشمند هستند، که بیشتر به دلیل توانایی های آنتی اکسیدانی آنها است. برگ ها می توانند خشک شوند و به صورت چای یا عصاره مصرف شوند.

 

ضد سرطان

انجیرها در طب سنتی به عنوان درمانی برای بسیاری از بیماری ها، از جمله به عنوان درمان طبیعی سرطان شناخته می شوند. اگر چه تحقیقات بیشتری لازم است تا اطلاعات بیشتری در مورد اینکه این میوه چه خاصیت های ضد سرطانی دیگری دارد بدست آید.

 

درمان بیماری های شایع

انجیر، هزاران سال است که برای درمان طیف وسیعی از بیماری های رایج استفاده می شود و محققان امیدوارند بتوانند اثرات درمانی بیشتری از این میوه کشف کنند و داروهای بیشتری بسازند.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها