روغن زیتون خواص بسیاری دارد و یکی از مفیدترین روغنها در رژیم غذایی به شمار میرود. در این مقاله سعی بر تشریح ۱۱ مورد از مزایای روغن زیتون که توسط تحقیقات علمی به اثبات رسیده است شده است.
روغن زیتون طبیعی استخراج شده از زیتون، میوه روغنی درخت زیتون است که دارای اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ میباشد.
اسید چرب غالب (۷۳٪) در این روغن با نام Oleic acid شناخته میشود که بسیار سالم است. اسید اولئیک موجود در این روغن به کاهش التهاب کمک میکند و بر سلولهای سرطانی اثر مثبت دارد. چربیهای غیر اشباع شده در روغن زیتون در برابر حرارت زیاد مقاوم هستند، و این امر باعث میشود انتخاب سالمیبرای پخت و پز باشد.
روغن زیتون فوق العاده مغذی است. به غیر از اسیدهای چرب مفید، حاوی مقادیری از ویتامین E ، K و آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدانها از لحاظ بیولوژیکی فعال هستند و به مبارزه با بیماریهای جدی کمک میکنند.
آنتی اکسیدانهای داخل روغن زیتون میتوانند با التهاب مبارزه کنند و به جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول در خون ما کمک کنند. که هر دو اینها به درمان بیماریهای قلبی کمک میکنند.
درباره این سایت